Rowen_Heze___Dikke_Nel.mp3>

DikkeNel dur hoekie

zin en onzin......

okee, het is gewoon een modern dagboek. Toen ik zo een jaar of 12 was hield ik dat keurig bij. Daarna had ik penvriendinnetjes, ook leuk. En nu dan, een weblog. Ik maak eigenlijk te weinig mee om er iets spannends van te maken, dit is ook meer bedoeld voor mensen die ik goed ken.... En voor degene die zich afvraagt waarom deze site DikkeNel heet: dat is een liedje! Oudere berichten staan onder de andere maanden, zo ook bv de foto's van de bierpresentatie. Het kan dus ff zoeken zijn..... Voor het gemak alle links op een rijtje:

DikkeNel's startpagina

donderdag, mei 04, 2006

dagje arkel

Vandaag zijn we bij monique geweest. Hadden we al maanden geleden afgesproken....
Monique zie ik eigenlijk alleen bij Rowwen Hèze, erg gezellig altijd. Vandaag was de dag dat we elkaar eens niet hoefde toe te schreeuwen tussen duizenden anderen, maar gewoon gezellig aan tafel met een bakkie. Kinderen erbij, leuk. Ze hadden elkaar erg snel gevonden en Teuntje heeft weer een adresje waar ze wil logeren. Gijs en Maurice lagen ook op dezelfde golflengte (films, computers en playmobile). En zelfs Jan werd serieus genomen door de grotere...erg fijn voor de kleine drol, meestal hangt ze er een beetje bij.
Even wat fotoos:
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

en last but not least.....Monique feest niet alleen, ze is ook een doodnormale vrouw, een heerlijk mens:
Image Hosted by ImageShack.us

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hey Irene ,
Was zeker gezellig hoor met de kids , ze hebben zich goed vermaakt.
En de snijbonen waren weer heerlijk hahahahah ja je kan er maar zin in hebben , toch??
Babette vond dat Teun makkelijk had kunnen blijven logeren hahaha Andre had ook zoiets van nou waarom niet die kleine gasten hebben toch vakantie.
We komen gauw in Montfoort de boel onveilig maken hahaha.
Groeten uit Arkel.

8:51 a.m.  

Een reactie posten

<< Home